Άμεση Επικοινωνία

direct-contact-gr

Κάνε την κράτηση σου online

Online Κράτηση

Υπηρεσίες
  • Στελέχη Εταιρειών
  • Συνέδρια - Εκθέσεις

Η TeleTaxi απευθύνεται και σε εταιρικά στελέχη, αναλαμβάνοντας τη μετακίνησή τους σε επαγγελματικές συναντήσεις (συνέδρια, εκθέσεις, σεμινάρια, ημερίδες).


Στα πλαίσια της άρτιας επαγγελματικής της παρουσίας προσφέρει πολυτέλεια και συνέπεια σε

Read More

Η διοργάνωση συνεδρίων αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους και δυναμικούς τομείς για το ελληνικό τουριστικό προϊόν (συνεδριακός τουρισμός). Τα τελευταία χρόνια και με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Read More

Υπηρεσίες Ταξί - Κρατήσεις Online

Εταιρεία

H Teletaxi ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα.

 

Σκοπός της εταιρείας είναι να καινοτομεί στον κλάδο της παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταβίβασης και μεταφοράς.

 

Ο σύγχρονος στόλος αυτοκινήτων της Teletaxi αποτελείται από οδηγούς άψογου επαγγελματισμού με Taxi Mercedes παρέχοντας εγγύηση για την ασφάλεια και την πολυτέλεια σε κάθε μεταφορά.

 

H Teletaxi αν όχι η μοναδική, είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προσωπικού.

 

Μέσα από το website μας μπορείτε να επιλέξετε απλά τον προορισμό ή την εκδρομή που επιθυμείτε και να κάνετε την κράτηση σας online μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa-Mastercard) ή απλά να μας δώσετε την εντολή με ένα τηλεφώνημα, φαξ ή e-mail καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

 

Teletaxi Prive υπηρεσίες

 

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται κυρίως σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις για τα υψηλόβαθμα στελέχη τους, σε Γραφεία Συνεδριακού-Γενικού Τουρισμού, όπως επίσης και σε επιλεγμένα Ξενοδοχεία.

 

H Teletaxi βρίσκεται ακόμα στη διάθεσή σας και για μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας αλλά και προς τα ιπτάμενα δελφίνια.