Άμεση Επικοινωνία

direct-contact-gr

Κάνε την κράτηση σου online

Online Κράτηση

Τρόποι πληρωμής - Χρέωσεις

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 2 τρόπους:

 

  1. Με πιστωτική ή χρεωστική η προπληρωμένη κάρτα μέσω Alpha bank (Συνιστώμενος)
  2. Με την παραλαβή σας στο Taxi

 

 

1. Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα (AlphaBank)

 

Συνιστούμε σαν πρώτη επιλογή τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής η προπληρωμένης κάρτας, εφ’ όσον διαθέτετε κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, Electron ή American Express .

 

Tο WWW.TELETAXI.GR σε συνεργασία με την Alpha Bank σας δίνει την δυνατότητα της άμεσης (On-Line) πληρωμής με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής η προπληρωμένης κάρτας Visa, MasterCard, Maestro, Electron ή American Express κάνοντας χρήση της υπηρεσίας DeltaPay.

 

H μεταφορά όλων των πληροφοριών πιστωτικής ή χρεωστικής η προπληρωμένης κάρτας πραγματοποιείται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η υπηρεσία DeltaPay ενημερώνει το WWW.TELETAXI.GR μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την πιστωτική ή χρεωστική η προπληρωμένη κάρτα, διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.

 

Στο σχήμα εμφανίζεται αναλυτικά ο τρόπος λειτουργίας της υπηρεσίας DeltaPay σε μια τυπική αγορά υπηρεσίας και πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής η προπληρωμένης κάρτας Visa, MasterCard, Maestro, Electron ή American Express .

 

Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική ή χρεωστική η προπληρωμένη κάρτα μέσω DeltaPay, μεταβαίνει στο περιβάλλον της υπηρεσίας DeltaPay (Alpha Bank) στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης (CV C ή CVV ) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

 

payment-methods

 

Στο σημείο αυτό η υπηρεσία DeltaPay έχει τον έλεγχο έτσι ώστε να ολοκληρώσει την συναλλαγή. Η επικοινωνία εδώ πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στην Ευρώπη, υποστηριζόμενο από ασύμμετρους αλγόριθμους κωδικοποίησης στα 128 bits.

 

Στην συνέχεια η ALPHA BANK ενημερώνει το WWW.TELETAXI.GR  μόνο για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής και όχι για τις πληροφορίες που αφορούν την πιστωτική ή χρεωστική η προπληρωμένη κάρτα του πελάτη (π.χ. για τον αριθμό της), διασφαλίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το απόρρητο της συναλλαγής.

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες για τη χρήση πιστωτικής κάρτας

 

  • Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται;

    Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. Σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. Για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της κάρτας σας. Αποτελεί τον τριψήφιο αριθμό που θα δείτε και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.
     
  • Τι γίνεται αν γίνει κάποιο λάθος κατά την πληρωμή (π.χ. κοπεί η σύνδεση ή πατήσω Cancel κατά τη μεταφορά);.

    Ό,τι και να γίνει, η συναλλαγή έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας (αν βέβαια πάρουμε έγκριση για την κάρτα σας και το ποσό έχει όντως δεσμευθεί). Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.

 

 

 

2. Με την παραλαβή σας στο Taxi

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με κάρτα στον οδηγό του Taxi που θα έρθει να σας παραλάβει από τον τόπο και τον χρόνο που δηλώσατε στην διαδικασία αγοράς της διαδρομής.

 

Στα Ταξί μας υπάρχουν τερματικά μηχανήματα όπου δέχονται πιστωτικές ή χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron ή American Express.