Άμεση Επικοινωνία

direct-contact-gr

Κάνε την κράτηση σου online

Online Κράτηση

Υπηρεσίες
  • Στελέχη Εταιρειών
  • Συνέδρια - Εκθέσεις

Η TeleTaxi απευθύνεται και σε εταιρικά στελέχη, αναλαμβάνοντας τη μετακίνησή τους σε επαγγελματικές συναντήσεις (συνέδρια, εκθέσεις, σεμινάρια, ημερίδες).


Στα πλαίσια της άρτιας επαγγελματικής της παρουσίας προσφέρει πολυτέλεια και συνέπεια σε

Read More

Η διοργάνωση συνεδρίων αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους και δυναμικούς τομείς για το ελληνικό τουριστικό προϊόν (συνεδριακός τουρισμός). Τα τελευταία χρόνια και με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Read More

Ειδικού Ενδιαφέροντος

Για παιδιά και Οικογένειες: Ζωολογικό Πάρκο 3,5 Ώρες


Επίσκεψη στον Ζωολογικό κήπο στα Σπάτα.


Ήρθε η κατάλληλη εποχή να επισκεφθείτε το μεγαλύτερο ζωολογικό κήπο της Αθήνας - Το "Αττικό Ζωολογικό Πάρκο" (ww.atticapark.com)! Εκτός από το γεγονός ότι τα ζώα βγαίνουν από τις κρυψώνες τους περισσότερο, ένας άλλος σημαντικός λόγος για να επιλέξετε αυτή την εποχή, είναι το γεγονός ότι πολύ λίγα σχολεία επιλέγουν αυτή την εποχή να το επισκεφθούν. Έτσι, επικρατεί ησυχία, ενώ τα ζώα έχουν πολύ μεγαλύτερη περιέργεια να δουν ποιός τα παρακολουθεί.

 

Υπολογίστε ότι θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα δίωρο για ένα γρήγορο πέρασμα. Στον χώρο της εξόδου και της καφετέριας θα βρείτε σνακ και αναψυκτικά.

 

Λόγω του ότι το πάρκο βρίσκεται σε μεγάλη έκταση που δεν είναι προφυλαγμένη από τις καιρικές συνθήκες, διαλέξτε μία μέρα χωρίς αέρα ή βροχή για να το επισκεφτείτε.

 

Απαραιτήτως ντυθείτε πολύ καλά και εξοπλιστείτε εσείς και τα παιδιά σας με σκουφάκι, γάντια και κασκόλ - και θα είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε όλα τα καταπληκτικά ζώα που υπάρχουν στο Αττικό πάρκο: Από τα μεγάλα αιλουροειδή, τους πολύχρωμους παπαγάλους, τα αξιαγάπητα μαμουδάκια, λιοντάρια, πάνθηρες και καμηλοπαρδάλεις, έως και τον γλυκύτατο πληθυσμό κουνελιών που περιφέρεται ελεύθερα στο πάρκο - καθώς είναι εξοικειωμένα με την παρουσία των επισκεπτών και καμιά φορά ακολουθούν στην βόλτα παίζοντας μαζί τους.

 

Ώρες λειτουργίας: Κάθε μέρα 9:00π.μ ως τη δύση του ηλίου
Είσοδος: Ενήλικες: 11,00 euro
Παιδιά 3-12: 9,00 euro
Κάτω των 3: Δωρεάν

Γκρουπ άνω των 25 ατόμων: 9,00 euro
Νηπιαγωγεία - Παιδικοί σταθμοί: 7,00 euro
Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια: 8,00 euro
Άτομα με ειδικές ανάγκες: ελεύθερα

 

ΤΙΜΗ: 80€

 

 

Για παιδιά και Οικογένειες: Ζωολογικό Πάρκο, Πάρκο ψυχαγωγίας και Ψώνια 8 Ώρες

 

Επίσκεψη για τα ψώνια σας στα ΙΚΕΑ στο αεροδρομίου (2 ώρες) (www.ikea.gr), συνέχεια στον Ζωολογικό κήπο στα Σπάτα (2 ώρες) κατόπιν επίσκεψη στο Fun Park στο Ρέντη (1 ώρα) (www.alloufunpark.gr) και στη συνέχεια Αθήνα η Πειραιά για τα ψώνια σας. Στο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Αθήνα σας περιμένουν 25.000 τμ. να τα εξερευνήσετε. Στο κατάστημα θα βρείτε τα πάντα για το σπίτι και επιπλέον εστιατόριο, παιδότοπο.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 21.00
Σάββατο 10.00 – 20.00

 

 

Ήρθε η κατάλληλη εποχή να επισκεφθείτε το μεγαλύτερο ζωολογικό κήπο της Αθήνας - Το "Αττικό Ζωολογικό Πάρκο"! Εκτός από το γεγονός ότι τα ζώα βγαίνουν από τις κρυψώνες τους περισσότερο, ένας άλλος σημαντικός λόγος για να επιλέξετε αυτή την εποχή, είναι το γεγονός ότι πολύ λίγα σχολεία επιλέγουν αυτή την εποχή να το επισκεφθούν. Έτσι, επικρατεί ησυχία, ενώ τα ζώα έχουν πολύ μεγαλύτερη περιέργεια να δουν ποιός τα παρακολουθεί. Υπολογίστε ότι θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα δίωρο για ένα γρήγορο πέρασμα. Στον χώρο της εξόδου και της καφετέριας θα βρείτε σνακ και αναψυκτικά. Λόγω του ότι το πάρκο βρίσκεται σε μεγάλη έκταση που δεν είναι προφυλαγμένη από τις καιρικές συνθήκες, διαλέξτε μία μέρα χωρίς αέρα ή βροχή για να το επισκεφτείτε. Απαραιτήτως ντυθείτε πολύ καλά και εξοπλιστείτε εσείς και τα παιδιά σας με σκουφάκι, γάντια και κασκόλ - και θα είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε όλα τα καταπληκτικά ζώα που υπάρχουν στο Αττικό πάρκο: Από τα μεγάλα αιλουροειδή, τους πολύχρωμους παπαγάλους, τα αξιαγάπητα μαμουδάκια, λιοντάρια, πάνθηρες και καμηλοπαρδάλεις, έως και τον γλυκύτατο πληθυσμό κουνελιών που περιφέρεται ελεύθερα στο πάρκο - καθώς είναι εξοικειωμένα με την παρουσία των επισκεπτών και καμιά φορά ακολουθούν στην βόλτα παίζοντας μαζί τους.

 

Ώρες λειτουργίας: Κάθε μέρα 9:00π.μ ως τη δύση του ηλίου
Είσοδος:    euro

Ενήλικες: 11,00 euro
Παιδιά 3-12: 9,00 euro
Κάτω των 3: Δωρεάν
Γκρουπ άνω των 25 ατόμων: 9,00 euro
Νηπιαγωγεία - Παιδικοί σταθμοί: 7,00 euro
Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια: 8,00 euro
Άτομα με ειδικές ανάγκες: ελεύθερα

 

Το Allou! Fun Park είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας με αισθητική, ασφάλεια, πρωτοτυπία και ποικιλία επιλογών. Με δύο σωματοποιημένα πάρκα το Allou! και το Kidom, εγγυάται την ασφαλή διασκέδαση εφήβων και παιδιών. Για αυτό και το εμπιστεύονται εκατοντάδες σχολεία και οργανισμοί κάθε χρόνο από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Στο Allou! Fun Park θα βρείτε πολλά διαπλαστικά παιχνίδια, roller coasters, παιχνίδια δεξιοτήτων, την πασίγνωστη Πανοραμική Ρόδα που είναι μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, καθώς και το συγκλονιστικό παιχνίδι STAR FLYER για βόλτες έως τα αστέρια. Όλα τα παιχνίδια λειτουργούν κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, με καθημερινό έλεγχο και συνεχή επίβλεψη από εξειδικευμένο Τεχνικό Τμήμα καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του πάρκου.

 

Oι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις πιο ξένοιαστες στιγμές, σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές, μια και το πάρκο είναι περιτοιχισμένο, φυλάσσεται και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο σε συνεχή λειτουργία. Όλοι οι χώροι είναι εξαιρετικά φροντισμένοι, καθαροί και με μεγάλη έκταση πρασίνου. Στο Allou! Fun Park λειτουργούν χώροι εστίασης με μεγάλη ποικιλία φαγητών και γλυκών που εκπληρώνουν κάθε γευστική επιθυμία, με γνώμονα πάντα την ποιότητα.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Δε-Παρ:17:00-00:00 & Σαβ-Κυρ:10:00-00:00

 

ΤΙΜΗ: 240€

Ζητήστε Τιμή για Βαν ή Λιμουζίνα Εδώ!